Otomobil satışı taksitli yapılabilecek

Ticaret Bakanlığı yönetmeliği ile otomobil, taksitli satış kapsamına dahil edildi. Otomobil satışında değerine göre 24-60 ay arasında taksit yapılabilecek. Değeri 120 bin ile 300 bin TL arasında olan taşıt satışında ise taksit sayısı 48 olarak belirlendi.


Gündem 16.03.2021 09:30:00 0
Otomobil satışı taksitli yapılabilecek

BURSA (İGFA) - Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, bugünkü (16 Mart 2021) Resmi Gazetede yayımlandı.

Buna göre, nihai fatura değeri 120 bin lira ve bu tutarın altında olan taşıt satışlarında 60 ay,  120 bin liranın üzerinde olup 300 bin liranın üzerinde olmayan taşıt satışlarında 48 ay, 300 bin liranın üzerinde olup 750 bin liranın üzerinde olmayan taşıt satışlarında 36 ay ve 750 bin liranın üzerinde olan taşıt satışlarında 24 ay olarak belirlendi.

 


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!