Peker’den yeni video: “Tayyip abi, beni bulup getirmen gerçekleri değiştirecek mi?”


Gündem 31.05.2021 00:00:00 0
Peker’den yeni video: “Tayyip abi, beni bulup getirmen gerçekleri değiştirecek mi?”

Organize suç örgütü kurmakla suçlanan ve yurt dışında yaşayan Sedat Peker, yayımladığı yeni videosunda Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Madem ben uluslararası komplonun parçası ajansam, o zaman bundan sonraki videoyu oturup sizin karşınızda anlatacağım" dedi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan çarşamba günü AK Parti Grup Toplantısında yaptığı konuşmada "Ülkemizi suç örgütleriyle kıskaca alma peşindeler. Türkiyede sosyal kaos denemeleriyle, darbe girişimleriyle başarılamayan değişimin siyasete müdahale ile yapılacağını düşünenler olduğunu hepiniz biliyorsunuz" diyerek İçişleri Bakanı Süleyman Soyluya sahip çıkmıştı.

Peker, 8. videosunu bugün yayımladı. Peker, Cumhurbaşkanı Erdoğanın sözleriyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Bey, bunun uluslararası bir komplo olduğunu söyledi. Beni bulup getirmek gerçekleri değiştirecek mi Tayyip abi? Madem ben uluslararası komplonun parçası ajansam, o zaman bundan sonraki videoyu oturup sizin karşınızda anlatacağım. Sen bizim büyüğümüzsün. İki tane müfettiş, yalan makinesi..Yalan makinelerinin yüzde 1,5 yanılma payı var. Makine öterse kafama sıkacağım. Anlatacağım, madem ben ajanım. Bir özür bekledim. Bütün bunları halk biliyor, sana anlatmıyorlar, bir tek sen bilmiyorsun, çevreni sarmışlar. Ancak sen görmek istemiyorsan, ben vatan haini olarak anılmak istemem. Senin hiçbir gücün yokken ben vardım. Elimden ne geliyorsa onu yaptım. Bir sonraki videoda konuşacağız açık delillerle. Helalleşeceğiz. Tüm dünyaya göstereceğim".


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı