Gündem

Gündem Haberleri

Pentagon’dan UFO açıklaması


Gündem 22.05.2021 17:00:00 0
Pentagon’dan UFO açıklaması

ABDde San Diego kıyılarında donanmaya ait bir geminin yakınında çekilen UFO görüntülerine ilişkin Pentagon yeni bir açıklama yaptı.

ABD donanmasının kaydettiği tanımlanamayan uçan obje (UFO) görüntüleri çok konuşulmaya devam ediyor.

Pentagon, bu UFO görüntülerinin devam eden soruşturmaların bir parçası olduğunu doğruladı. UFO meraklısı Jeremy Corbell, bir Donanma gemisi tarafından çekilen sızdırılmış görüntüleri geçtiğimiz günlerde yayınlamış ve büyük bir tartışma başlatmıştı.

OBAMADAN AÇIKLAMA

2018 yılında bir savaş filotu tarafından kaydedilen görüntülere ilişkin ABD eski Başkanı Barrack Obama da açıklama yaptı.

Obamanın yaptığı açıklamalar birçok insanın aklını karıştırdı. Eski Başkan Obama şu ifadeleri kullandı: Ortalıkta gökyüzünde tam olarak ne olduğunu bilmediğimiz objelere ait görüntüler bulunuyor.

Obama konuşmasına, "Tam olarak nasıl hareket ettiklerini ve yönlerini bilmiyoruz. Kolay açıklanabilir bir rotaları da yok. Tahminimce insanlar halen bu işin araştırılmasına oldukça önem veriyordur. Ama bugün size söyleyebilecek başka bir şeyim yok" sözleriyle devam etti.


Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de Dünyaca ünlü Türk Tenor Sedat Can Öztoprak yeniden Berlin'de
'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!