Gündem

Gündem Haberleri

Pragma, GNC’yi araştırdı


Gündem 15.06.2021 11:30:00 0
Pragma, GNC’yi araştırdı

Türkiye üretim sanayisinin gücüne güç katan GNC CNC Makina Teknolojileri (kısaca GNC) kapsamlı bir araştırma yaptırarak kendi sektöründe nasıl bir varlık gösterdiğini ölçümledi.

İSTANBUL (İGFA) - 2010 yılından bu yana İstanbul’da faaliyet gösteren ve yurtiçinde birçok ilde şubeleriyle sektöre ürün/hizmet sağlayan GNC, CNC makine bugün satışı kulvarında birçok sektörün önemli bir tedarikçisi konumunda.
Yurtiçinde profesyonel servis ağıyla sürdürülebilir bir marka değeri olma yolunda böyle kapsamlı araştırmaları oldukça faydalı bulan GNC, satış ve pazarlama stratejilerini bu verilere dayanarak planlıyor.
Pragma’nın gerçekleştirdiği araştırmada firma bilinirliğinden deneyime, müşteri memnuniyetinden rakip firma algısına, talep ölçümlemeden hizmet kalitesine birçok konu detaylı biçimde ele alındı. GNC, tüm satın alma öncesi, satın alma sırası ve satış sonrası faktörleri içeren raporun sonucuna göre ilişkide olduğu müşterilerinden tam not aldı. GNC, yüzde 97 müşteri memnuniyeti ile bu alanda oldukça iddialı olan firma, araştırma sonucuna göre bilinirliğini artırma yönünde çalışmalara hız kazandırmayı hedefledi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor
Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!