Gündem

Gündem Haberleri

Prens Harry kitap yazacak


Gündem 21.07.2021 11:30:00 0
Prens Harry kitap yazacak

Eşi Meghan Markle ile birlikte kraliyet görevlerini bırakan Prens Harry, anılarını kitap haline getirecek. Kitap için yayıneviyle anlaşan Harry, doğduğu prens olarak’ değil, ‘dönüştüğü kişi olarak anılarını kaleme alacağını söyledi.

Eşi Meghan Markle ile birlikte kraliyet görevlerini bırakarak ABD’ye yerleşen ve kendi gelirini kazanmaya başlayan Prens Harry anılarını kaleme alıyor.

Prens ile kitap anlaşması yapan yayınevi, Harrynin anılarını samimi ve kalpten olarak niteledi. Prens Harrynin karakterini şekillendiren deneyimlerini ve hayat derslerini kitapta okuyuculara aktaracağı belirtildi.

Prens’in çocukluk, askerlik dönemi, eş ve baba oluşuyla ilgili süreci de kitabında anlatacağı vurgulandı. Prens Harry, Doğduğu prens olarak’ değil, ‘dönüştüğü kişi olarak anılarını kaleme alacağını söyledi. Harrynin anılarını içeren kitap, gelecek yılın sonuna doğru piyasaya çıkacak.

20 MİLYON DOLAR İDDİASI

Prens’in yayıneviyle ne kadarlık bir anlaşma yaptığı açıklanmadı. -Ancak elde edeceği parayı hayır kurumlarına bağışlayacağı belirtiliyor.

İngiliz basınına göre Prens Harry kitap anlaşmasından 20 milyon dolara yakın para alacak.

Kraliyetten ayrılma kararı alarak ABDye yerleşen Prens Harry ve eşi Meghan Markle, mart ayında ünlü televizyoncu Oprah Winfreye verdikleri röportajda Kraliyet Ailesi’ni ırkçılıkla suçlamışlardı. Röportaj, Prens Harrynin hem babası Prens Charles, hem de ağabeyi Prens William ile arasındaki gerilimin tırmanmasına yol açmıştı.

Öte yandan Archie adında iki yaşında oğulları olan ve 4 Haziran’da Lilibet Diana adını verdikleri kızları dünyaya gelen Sussex çifti, kızlarının vaftiz töreni için geçici bir süreliğine Londraya dönmek istedikleri haberleriyle gündemde.

İkili, iddialara göre Lilibet Diananın vaftizini, İngilterede Windsor Şatosunda yaptıracak. Törene Kraliçe de katılabilir.

Seyahat gerçekleşirse Markle, Mart 2020’den bu yana ilk kez Londraya gitmiş olacak.

Kaynak: NTV


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Bilecik'te miniklere jandarma tanıtıldı Bilecik'te miniklere jandarma tanıtıldı
CHP'li Dalgıç: Mudanya turizmle kalkınacak CHP'li Dalgıç: Mudanya turizmle kalkınacak
Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor Kayseri “Gazze İftarı”nda buluşuyor
Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi Kocasinan’ın Milli Sporcusu Hacı Ömer Arslantürk, dünya ikincisi