Quick Sigortaya İngiltereden iki ödül

Bu yıl 11’incisi düzenlenen, dünyanın en prestijli dijital ödüllerinden olan İngiltere merkezli Dijital Impact Awards’da Quick Sigorta iki dalda ödüle layık görüldü.


Gündem 16.03.2021 10:00:00 0
Quick Sigortaya İngiltereden iki ödül

SİVAS (İGFA) -  2010 yılından bu yana yazılımdan finansa, sağlık sektöründen perakendeye kadar Avrupadaki en iyi kurumsal dijital projeleri ödüllendiren Digital Impact, Quick Sigortayı ödüllendirdi.

Quick Sigorta, “Yüzde 100 online Kefalet Sigortası" ve "Agent değil Acente" projeleri ile 4 kategoride kısa listeye kaldı. Finalde rakiplerini geride bırakıp; İnovasyon kategorisinde, “Agent değil Acente” ile gold ödül, Finansal Sektörde Dijitalin En İyi Kullanımı kategorisinde ise bronz ödüle hak kazandı. 
Quick Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Pınar Güzey, Quick Sigorta’nın “Agent değil Acente” projesi ile iki önemli ödüle layık görülmesinin kendileri açısından gurur verici olduğunu ve bu projenin alt yapısını bünyelerindeki Insurtech ile geliştirmenin ve bu geliştirilen teknolojinin uluslararası arenada değer bulmasının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.  

Sigortacılık sektöründe dijital bir devrim başlatan Quick Sigortanın cepten netten acenteden mottosuyla sigortalılarına hizmet ettiğini belirten Güzey, Türkiye’nin 81 ilinde 3000’in üzerinde acenteleriyle, web sitesi ve mobil uygulamasıyla müşterilerine istediği zaman, istediği her yerden sigorta satın alabilme kolaylığı sağladığını söyledi.


Esra Tunçbilek ilk belediye Başkan Vekili oldu Yeni dönem için Isparta Belediye Başkan vekili olarak ilk görev alan isim Belediye meclis üyesi Avukat Esra Tunçbilek oldu.
Burdur'da uyuşturucuya geçit yok! 2 şahıs tutuklandı Burdur’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı.
Isparta’da gül üreticilerin yüzü gülüyor Gülbirlik’in 2023 dönemine ilişkin mali genel kurul toplantısında, 2023 yılına ilişkin elde edilen gelirden gül üreticilerine kilo başına 4 lira 57 kuruş kar payı verilmesine karar verildi.
Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı
Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde DEÜ öğrencileri ağırlandı