Rize’de arabalı sinema ile ikinci buluşma


Gündem 18.06.2021 08:30:00 0
Rize’de arabalı sinema ile ikinci buluşma

Rize Belediyesi tarafından COVID-19 tedbirlerine uygun şekilde düzenlenen Arabalı Sinema etkinliği ikinci kez düzenlendi.

RİZE (İGFA) - Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filminin gösterildiği etkinlikte vatandaşlar dev ekrana yansıtılan filmi araçlarından inmeden izledi. Etkinlik için gelen araçlar, Rize Belediyesi Sahil Otoparkında kurulan dev ekranın karşısına belediye görevlilerinin yardımıyla park ettirildi. Belediye ekipleri, araç içerisinde film izleyen katılımcılara gazoz ve patlamış mısır ikram etti. Filmin sesi, kapalı devre radyo sistemiyle dinlendi.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle belediyenin hazırladığı arabalı sinema etkinliğinin ikincisini düzenlediklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın şu salgın döneminde en azından böyle bir etkinlikte aileleri ile beraber arabalarında güzel bir sinema filmi izleyerek vakit geçirmesini istedik. Hem pandemi kurallarına uyduk hem de bu dönemde mesafeli olarak sosyal ortam oluşturduk" dedi.


Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor
Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi
YENİ OTOGAR 15 NİSAN’DA HİZMETE GİRİYOR Yeni otogar 15 Nisan’da hizmete giriyor