Rize Gündoğdu’da iç yollar aydınlanıyor


Gündem 4.07.2021 09:30:00 0
Rize Gündoğdu’da iç yollar aydınlanıyor

Engindere, Taşlıdere ve Hamidiye mahallerinden geçen ve halk arasında Gündoğdu iç yolu olarak bilinen Menderes Bulvarı’nda altyapı yenileme çalışmaları Karayolları tarafından Rize Belediyesi koordinesinde tamamlandı.

Projenin üstyapı imalatında Rize Belediyesi tarafından kullanılan estetik görünümlü ve tasarruflu LED teknolojili aydınlatmaların ise 1. etabı tamamlanırken, 2nci etap çalışmaları ise devam ediyor.

Bulvarın alt yapısından elektrik ve haberleşme hatlarına, kaldırım çalışmalarından yağmursuyu giderlerine kadar bütünü yenilendi. Şehre yakışır modern bir görünüm kazanan bulvar, vatandaşların da beğenisini topladı. Sanayi kavşağından Gündoğdu caddesinin girişine kadar toplamda 3 kilometrelik bulvarda 2. etap aydınlatma çalışmalarıyla birlikte proje tamamlanacak.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor