Rize Valisi Çeber: “164 haneden 112’sini geçici tahliye ettik”


Gündem 27.07.2021 20:30:00 0
Rize Valisi Çeber: “164 haneden 112’sini geçici tahliye ettik”

Rize Valisi Kemal Çeber, yoğun yağışın etkileyeceği tahmin edilen bölgelerdeki 164 haneden 112si geçici olarak tahliye edildiğini açıkladı.

RİZE (İGFA) - Rize Valisi Kemal Çeber, sabah saatlerinde oluşturduğu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ndeki kriz masasında açıklamalarda bulundu.

Gelişmeleri yakından takip eden Vali Çeber, yaptığı açıklamada ildeki tüm kurumların, gerekli tüm tedbirleri aldığını söyledi. Vali Çeber, tüm ilçelerde yoğun yağışın vuracağı yerlerde 164 haneden 112’sini tahliye ettiklerini kaydederek, "Bunlar geçici bir tahliye. Bu bölgelerdeki araçları kaldırdık. Hemen hemen her kritik menfezimizin başında iş makinelerimizi ve personelimizi hazırda bekletiyoruz. Buna Karadeniz Sahil Yolu’da dâhil. Rize İl Özel İdaresi ekiplerimizin takviyeleriyle beraber 227 iş makinesi ve araç hazır bekliyor" dedi.

Kriz Masasında bulunan Gençlik ve Spor eski Bakanı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ise yaptığı açıklamada ise devletin tüm kurumlarıyla sahada olduklarını belirterek, vatandaşları tedbirli olmaya ve dere yataklarından uzak durmaya çağırdı.


“Esnaflarımızın her zaman yanında olacağız” “Esnaflarımızın her zaman yanında olacağız”
Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti Milletvekillerinden Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyareti
Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri Başkan Arı’dan esnaf ziyaretleri
ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN BAŞKAN MUSTAFA ÖZER’E TEBRİK ZİYARETİ ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDEN BAŞKAN MUSTAFA ÖZER’E TEBRİK ZİYARETİ
EĞİRDİR’DE DOLU ETKİLİ OLDU EĞİRDİR’DE DOLU ETKİLİ OLDU