Gündem

Gündem Haberleri

Rizeye estetik görünüm

Rize Belediyesi, şehir merkezinde aydınlatma direklerini yeniliyor. Şehre estetik bir görünüm kazandıran aydınlatmalar vatandaşlardan beğeni topluyor.


Gündem 5.04.2021 10:30:00 0
Rizeye estetik görünüm
RİZE (İGFA)- Rize Belediyesi, şehir merkezi Atatürk Caddesindeki aydınlatma direklerini yeniliyor. Alandan sökülen aydınlatmalar ise tamir edilip yenilenerek iç sokaklara yerleştiriliyor. Devlet Hastanesi ve Tedaş binası arasındaki kısmında devam eden çalışmalar neticesinde 95 adet yeni direk yerleştirildi. Led teknolojisi ile donatılan aydınlatmalar aynı zamanda enerji tasarrufu yaparak milli ekonomiye katkı sağlıyor.  

Dekoratif ve estetik görünümü sayesinde geceleri şehir merkezine ayrı bir görünüm katan aydınlatmalar vatandaşlar tarafından da beğeni topladı.

Ekiplerin belirlenen program dahilinde şehirde çalışmalarına devam edeceği belirtildi.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!