Rusya, birçok ülkeye uçuşları yeniden başlattı


Gündem 28.06.2021 10:30:00 0
Rusya, birçok ülkeye uçuşları yeniden başlattı

Rusya, koronavirüs salgını nedeniyle kısıtlanan uçuşları, birçok ülke için yeniden başlattığını açıkladı. Kısıtlamanın kaldırıldığı ülkeler arasında ABD de yer alıyor.

Rusya geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle birçok ülkeye uçuşları kısıtlamıştı. Rusya operasyon merkezi tarafından yapılan açıklamada, bugünden itibaren bazı ülkelere uçuşların tekrar başlatıldığı duyuruldu.

Bu karara göre ABD, İtalya, Belçika, Bulgaristan, Ürdün, İrlanda, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve Kuzey Makedonya ile uçuşlar karşılıklı olarak yeniden başlatıldı.

Operasyon merkezi Moskovadan, Washington ve New Yorka haftada 2 sefer, Moskovadan Brüksele haftada 4 sefer, Moskovadan Dubline, Romaya ve Milanoya haftada 2 sefer, Venedik ve Napoliye 4 sefer, Larnakaya 4 sefer, Üsküp ve Ammana da haftada 2 sefer yapılacağı belirtildi.

UÇUŞLAR ARTIRILACAK

Uçuşların hem Rusyaya ait havacılık şirketleri hem de bu ülkelerin hava şirketleri tarafından yapılabileceği bilgisine yer verilirken Rusyadan, Viyana, Bakü, Erivan, Katar, Belgrad, Helsinki, Zürih, Split, Dubrovnik, Pula ve Cenevreye de uçuşların arttırılacağı aktarıldı.

Yapılan açıklamada, ayrıca Yunanistan ile yapılan görüşmelerde de Atina, Selanik ve Rodos gibi şehirlere de uçuşların arttırılması konusunda anlaşmaya varıldığı ifade edildi.

Kaynak: NTV


Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık
İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı
Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü
RTÜK'ten yayıncılara 'siyasi reklam' hatırlatması RTÜK'ten yayıncılara 'siyasi reklam' hatırlatması
AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan seçim sürecini değerlendirdi