Saadet Partisi Kayseri’den ‘gündem’ tepkisi


Gündem 4.07.2021 10:30:00 0
Saadet Partisi Kayseri’den ‘gündem’ tepkisi

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı tarafından aylık divan programı gerçekleşti. Başkan Baki Coşkun sürekli değişen gündeme vurgu yaptı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Saadet Partisi (SP) Kayseri İl Başkanı Av. Baki Coşkun, vatandaşların hiç olmadığı kadar gelecekten kaygılı, endişeli ve umutsuz olduğunu kaydederken, ",Bir ülke düşünün ki; suç örgütü liderinin bir kişi tarafından görevdeki içişleri bakanının tüm kirli ilişkileri ifşa ediliyor, bu kirli ilişkiler öyle bir hal almış ki içerisinde kimi ararsanız var ve kimi ararsanız maalesef bu kirli ilişkilerin içerisinde olduklarını öğreniyoruz. Eski bakanlar mafyayla bir olup vatandaşın malına çöküyor. Kısaca ülkenin mafya, siyaset ve medya kıskacı arasında bırakılarak nasıl heba edildiğini hep birlikte izliyoruz. Bu durum aynı zamanda bu ülkenin nasıl kötü idare edildiğini, idarecilerin ne kadar haktan ve adaletten uzak, ufuksuz, vizyonsuz ve ferasetsiz olduklarının da bir delilidir. Bu yaşamış olduğumuz durumu doğru teşhis edemedikten sonra ve bu teşhisler tedaviye dönüşmedikçe sorunlarımız bitmeyecektir” dedi.

Ülkede hiçbir meselenin maalesef çözülemediğini kaydeden Baki Coşkun, "Bizler umutlarımızı kaybetmeyeceğiz. Onlar gerçek gündemi değiştirmeye çalışsa da bizler geçim demeye kaynamayan tencere demeye devam edeceğiz. Vatandaşın sırtına yüklenen vergileri, her gün yapılan zamları, atanamayan işsiz gençlerimizi, ürünü para etmeyen çiftçimizi, emeğinin karşılığını alamayan işsizimizin dertlerini konuşmaya devam edeceğiz. Sizlerden istirhamımız bu çalışmalara katılmayan tek bir teşkilat mensubumuz kalmasın, gün uzaktan seyretme günü değildir, gün sokağa çıkıp çözümün yalnızca Saadet iktidarında olacağını tüm vatandaşlarımıza anlatma günüdür" diye konuştu.


İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Anayasa Mahkemesi'nde görev değişikliği Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, görevini Kadir Özkaya'ya devretti.
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı