Gündem

Gündem Haberleri

Saadet Partisi Kayseri sahaya indi


Gündem 10.07.2021 10:00:00 0
Saadet Partisi Kayseri sahaya indi

Saadet Partisi Kayseride Geçim İttifakı sloganı ile sokaklara indi. Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun ve Kocasinan ilçe teşkilatı mahalle ve pazarları gezerek halkla kaynaştı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun yaptığı açıklamada halkın ilgisinden memnun olduklarını belirterek, “Bünyan, Tomarza, İncesu, Develi, Melikgazi, Talas’ta ziyaretler düzenlemiştik. Kocasinan’da da güzel bir çalışma ortaya koyulurken bir ziyarette bulunmak istedik. Son yapılan zamlardan sonra halk iyice bezmiş durumda. Enflasyon rakamlarını hep düşük gösterirlerken artık saklanamayacak boyutlara geldi. İnsanların gündemi enflasyon oldu. Bu gündem içerisinde insanların yatağa kafalarını rahat koyma şansları yok” açıklamasında bulundu.

Kocasinan İlçe Başkanı Mükremin Çuhadar ise geçim ittifakının önemine değinirken, “Emeği ile geçinen herkesin ortak bir derdi var. Bu dert, evlerde biten huzurun, kaynamayan tencerenin, ay sonu ödenemeyen faturaların, ağır vergilerin, hayat pahalılığının ve ekonomik talanın getirdiği geçim derdidir. Geçim İttifakı çerçevesinde tüm kesimlerin derdini dinliyor, çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Yaşanan haksızlıklara, hukuksuzluklara, yolsuzluklara ve yanlış yönetim anlayışına itirazlarımızı dile getirmek ve insanımızın her birinin sesine ses olmakta kararlıyız” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı