Sakarya ADASU HES’in önündeki gölet temizleniyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ADASU HES’in önünde bulunan gölette biriken ve enerji üretimine engel olan çamurlar temizlenecek.


Gündem 14.04.2021 18:30:00 0
Sakarya ADASU HES’in önündeki gölet temizleniyor
SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi ADASU HES önünde enerji üretimini engelleyen çamur birikintisini kendi imkânlarıyla ürettiği makinayla çözüme kavuşturuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, bölgeyi ziyaretinde ADASU HES’in önünde bulunan gölette oluşan çamur birikintisi için gerekli adımları attıklarına işaret ederek, kendi imkanlarıyla hayata geçirdikleri makinanın gölette çalışmaya başlayacağını söyledi. Gölet ve çevresinde düzenlemelerin devam ettiğini ifade eden Başkan Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak bir firma ile ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde gölet içerisinde bulunan çamurları temizleyecek makinemizi kendi imkânlarımızla hayata geçirdik. Bu makine ile hem kötü görünüm oluşturan hem de enerji üretmemize engel olan gölün dibindeki ve yüzeyindeki çamurları temizleyeceğiz. Böylelikle şehrimizin estetiğine yakışır bir sosyal alanı tüm doğal güzellikleri göz önüne çıkartarak vatandaşlarımızla buluşturmuş olacağız” ifadelerinde bulundu.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı