Sakarya Büyükşehir şehit ve gazi ailelerini unutmadı


Gündem 4.07.2021 13:00:00 0
Sakarya Büyükşehir şehit ve gazi ailelerini unutmadı

Sakarya Büyükşehir YADEM, ‘Şehit ve Gazi Birimi’ kuruldu. Görevlendirilen belediye ekipleri ilk günden 31 şehit ve gazi ailesinin kapısını çaldı.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Yaşlı Destek Merkezi (YADEM) bünyesinde ‘Şehit ve Gazi Birimi’  kuruldu. Haziran ayı itibariyle hizmete başlayan Şehit ve Gazi Birimi 31 şehit yakını ve gazi ailesini ziyaret edip, hal hatır sorarak ihtiyaçları ve taleplerine yönelik çalışmalar başlatıldı.

Şehit Deniz Komando Fatih Kemal Yarar’ın babası ve annesini ziyaret eden YADEM Şehit ve Gazi Birimi, şehit baba Salim Yarar ile bir dizi ziyaretlerde bulundu. Çökeklerde bulunan Mehmetçik Koruluğu ve Şehit Deniz Komando Fatih Kemal Yarar’ın kabrini ziyaret ettiler. Ardından şehit babası Salim Yarar’a ait Mini Şehit Müzesini ziyaret etti. Şehit yakını ve gazi ailelerinin taleplerini dinleyerek ilgili büyükşehir birimlerine ileten YADEM Şehit ve Gazi Birimi ziyaretlerine düzenli olarak devam edecek.


9 günlük bayram tatili sektörü hareketlendirdi 9 günlük bayram tatili sektörü hareketlendirdi
İzmir'in 5 okulunda 'Harezmî' dönemi İzmir'in 5 okulunda 'Harezmî' dönemi
CHP Mudanya'dan seçmenlere oy çağrısı CHP Mudanya'dan seçmenlere oy çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık
İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı