Sakarya’da Başkan Yüce’den aşı çağrısı


Gündem 28.07.2021 15:30:00 0
Sakarya’da Başkan Yüce’den aşı çağrısı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, sosyal medya hesabı üzerinden son günlerde artan vaka sayılarına dikkat çekerek aşı çağrısında bulundu.

SAKARYA (İGFA) -  1 Temmuz’da atılan normalleşme adımları ve ortaya çıkan delta varyantıyla Sakarya’da vaka sayılarının arttığına paylaşımında yer veren Büyükşehir Belediye Başkan Ekrem Yüce, aşı çağrısında bulundu.

Başkan Yüce, paylaşımında, “Sıkı tedbirler ve aşılama programı sayesinde salgının yayılma hızını ve vaka sayısını epey düşürmeyi başarmıştık. Çok şükür hayatımız normalleşmeye başladı. Yeniden okullarımıza, işlerimize ve sevdiklerinize kavuştuk.Ancak son günlerde şehrimizdeki vaka sayısında ve salgının yayılma hızında bir artış görülüyor. Sağlığımızı korumak için lütfen temizlik, maske ve mesafe kurallarını ihmal etmeyelim. Aşılarımızı olalım. Toplum bağışıklığına katkı sağlayalım. Korana virüsü hep birlikte yenelim" mesajını verdi.


İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın’dan 23 Nisan açıklaması İYİ Parti Edirne Milletvekili Mehmet Akalın’dan 23 Nisan açıklaması
Yunusemre Halk Eğitim Merkezi'nde kurslar devam ediyor Yunusemre Halk Eğitim Merkezi'nde kurslar devam ediyor
Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete Milli Eğitim'den 23 Nisan'a özel gazete
Antalya'da trafik kazasında çıkan yangında can verdi Antalya'da trafik kazasında çıkan yangında can verdi
Minteks Sanat Akademisi'nde renkli kutlama! Minteks Sanat Akademisi'nde renkli kutlama!