Sakarya’da esnaflara 40 ton hibe çay


Gündem 20.07.2021 12:00:00 0
Sakarya’da esnaflara 40 ton hibe çay

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin kahvehane, kafe, çay ocağı esnafına müjdesini verdiği destekler takdim edildi. Yüce, “2042 işletmemize birer çuval olmak üzere toplam 40 ton çay hibe ediyoruz.Esnafımız şehrimizin bereketidir" dedi.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi çay ocakları ve kahvehane esnafları için hazırladığı destek paketini esnaflarla buluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin dayanışma vurgusu yaptığı programda esnaflar destek dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Ahilik kültürün dayanışma temellerine dayandığını ifade eden Başkan Yüce, küresel salgın dolayısıyla çeşitli fedakarlıklarda bulunmak zorunda kaldıklarını belirterek, "İşlerimiz ve sosyal hayatımızda aksamalar meydana geldi. Şimdi çok şükür salgının seyri konusunda güzel gelişmeler yaşanıyor. Aşılama programımız çok hızlı devam ediyor. İnşallah en kısa sürede bu salgından kurtulacağız" dedi. 

40 TON ÇAY

2042 çay ocağı ve kahvehane esnafına 40 ton çay hibe ettiklerini açıklayan Başkan Ekrem Yüce, “Esnafımıza destek olmak ve hemşerilerimizin özledikleri bu hatıraların yeniden hayat bulmasına katkı sağlamak için kıraathane, kahvehane, çay ocağı gibi 2042 işletmemize birer çuval olmak üzere toplam 40 ton çay hibe ediyoruz. Malumunuz daha önce pandemi sürecinde de 15 milyon lirayı aşkın bir tutarda esnafımıza desteklerimiz olmuştu. İşyerleri genelge kapsamında kapatılan işletmelerimize 1.000 er TL su faturası desteği verilmişti. Ayrıca salgın sürecinde çalışamayan ulaşım sektörüne 1.000 er TL mazot desteği verilmişti. Son olarak galericilerimize ve emlakçılarımıza 500’er lira tutarında su faturası desteği sözünü vermiştik.Esnafımız şehrimizin bereketidir. Bu bereket inşallah hiç bitmez" diye konuştu.


Kırgız Büyükelçi Kayseri ziyaretlerini tamamladı Kırgız Büyükelçi Kayseri ziyaretlerini tamamladı
Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı Başkan Hürriyet ilk mecliste alkışlarla karşılandı
Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı Başkan Şadi Özdemir CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı
Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde Manisa Büyükşehir İtfaiyesi fırtına mesaisinde
Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü