Sakarya’da güvenli yolculuk denetimleri


Gündem 11.06.2021 14:30:00 0
Sakarya’da güvenli yolculuk denetimleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ulaşımda güvenlik ve koronavirüs önlemleri kapsamında gerçekleştirdiği denetimlerini şehrin genelinde sürdürüyor.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların ulaşımda sağlıkla, konforla ve güvenle yolculuk yapabilmeleri için rutin olarak gerçekleştirdiği denetim çalışmalarına devam ediyor.

Şehrin muhtelif noktalarında gerçekleştirilen denetimlerle ilgili Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın sağlıkla ve güvenle yolculuk yapabilmeleri için denetimlerimizi sıklıkla gerçekleştiriyoruz. Her vatandaşımızın canı bizim için çok kıymetli. Bu yüzden trafik kurallarının ve koronavirüs önlemlerinin ihlaline müsaade etmiyoruz. Ulaşımda sağlıkla ve güvenle yolculuk için sıklıkla gerçekleştirdiğimiz denetimlerimiz devam edecektir” ifadeleri kullanıldı.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.