Sakarya’da Uçak Restoran’a iki vagon geliyor


Gündem 15.06.2021 15:30:00 0
Sakarya’da Uçak Restoran’a iki vagon geliyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Aziz Duran Parkı’nda hayata geçirdiği Uçak Restoran’ın yanına 2 adet vagon yerleştirilecek.  26 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğindeki vagonlar uçağın yanında yer alacak.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi yaptığı projelerle şehre yeni sosyal alanlar kazandırmaya devam ediyor. Kentin merkezindeki Aziz Duran Parkı’nda vatandaşların hoş vakit geçirebileceği bir mekân daha hayata geçirilecek.

Konuyla ilgili detayları Sakarya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde açıklayan Başkan Ekrem Yüce,  henüz hizmete başlamadan vatandaşın ilgisini ve beğenisini kazanan Uçak Restoran’ın yanına 2 adeta vagon yerleştirileceğini söyledi. Vagonlardan birinin kitap evi, diğerinin ise kafeterya olarak hizmet vereceğini ifade eden Başkan Ekrem Yüce, "Türkiye’de vagonun merkezi de Sakarya’dır. Bu konuda çalışma başlattık ve 2 adeta vagon aldık. Bu vagonların bir tanesi vagon kafe, diğeri de kitap evi yani kütüphane olacak. Bir tanesinde kitap okurken, diğerinde çay içip yemek yiyip sohbet edeceğiz. Uçağın tam 20 metre mesafesine vagon kafe, yine 20 metre yakınına da vagon restoranı yerleştireceğiz. Şuan projelendirme aşamasındayız, bu proje parkımıza çok yakışacak. İnşallah en kısa sürede tamamlayıp burada misafirlerimizi ağırlayacağız” diye konuştu.


HÜDA PAR’dan Ensar vakfına ziyaret HÜDA PAR Antalya İl Başkanlığından bir heyet, Ensar Vakfı Antalya Şubesi Yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Düzce'de zehir tacirlerine ağır darbe Düzce'de zehir tacirlerine ağır darbe
Malatya'nın ayağa kaldırılmasına devam Malatya'nın ayağa kaldırılmasına devam
Yenimuhacır'da gençlik halı sahada buluştu Yenimuhacır'da gençlik halı sahada buluştu
Bakan Şimşek'ten istikrar mesajı Bakan Şimşek'ten istikrar mesajı