Sakarya’da uluslararası öğrencilere Büyükşehir’de staj imkanı


Gündem 16.06.2021 22:00:00 0
Sakarya’da uluslararası öğrencilere Büyükşehir’de staj imkanı

Sakaryada eğitim gören uluslararası öğrencilerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, öğrencilerin programları kapsamında Büyükşehir Belediyesinde staj yapabileceklerini söyledi.

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, SAÜ ve SUBÜ’de eğitim gören uluslararası öğrencileri konuk etti. Aralarında Yemen, Sudan, Uganda, Kosova, Azerbaycan, Afganistan gibi ülkelerden olan öğrencilerin yer aldığı ziyarette Kampüs Camii İmam Hatibi Erol Demir de yer aldı.

Uluslararası öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Yüce, Sakarya’nın farklı kültürlere ev sahipliği yapan bir şehir olduğunun altını çizdi. Başkan Yüce, ayrıca öğrencilerin programları kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nde staj yapabilmeleri için gerekli zemini oluşturduklarını da dile getirdi.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı