Sakarya Geyve’de ‘V’ Kanal çalışmaları


Gündem 29.07.2021 10:30:00 0
Sakarya Geyve’de ‘V’ Kanal çalışmaları

Sakaryada yağışlarda yol üzerinde ve yol kenarlarında su birikmelerinin önüne geçmek ve biriken suların asfalta zarar vermesini önlemek için Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen ‘V Kanal’ çalışmaları devam ediyor.

SAKARYA (İGFA) - Sakaryada Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Geyve İlçesi Aydınlar Mahallesi’nde başlatılan çalışmalar tamamlandığında 3 bin metrelik güzergâh V Kanal ile buluşacak.

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’nca yapılan açıklamadı, “Erozyona müsait arazide yamaçlardan gelen yağmur ve sızıntı sular kuvvetli yağışlar nedeniyle yol yüzeyinde birikerek asfalt kaplamasına zarar veriyor. Aynı zamanda aşırı su birikiminden sel suları yollara taşıntı malzeme biriktiriyor. Tüm bu olumsuzlukları önlemek ve milli servetimiz olan asfaltları korumak için yol kenarlarına V Kanal imalatlarımız sürecek ve yağmur sularını tahliye etmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.


Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık” Keşan Belediye Başkanı Özcan: “Hoş tablo devralmadık”
İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek İzmit, 23 Nisan’da çocuk sesleriyle şenlenecek
Lezita'dan grev açıklaması Lezita'dan grev açıklaması
CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu! CHP’den yurt dışında örgütlenme atağı: Paris Birliği kuruldu!
Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi Ali Jale'ye Miçotakis sürprizi