Sakarya Geyve yeni cazibe merkezine kavuşuyor


Gündem 13.06.2021 14:30:00 0
Sakarya Geyve yeni cazibe merkezine kavuşuyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Geyve Meydan projesinde son rötuşlar yapılıyor.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Geyve’de kısa süre önce başlatılan Geyve Meydan Projesi’nde son rötuşlar yapılıyor. İlçenin merkezinde içerisinde ayva bahçesi, yöresel satış ofisi ve yeraltı şadırvanının yer alacağı projenin büyük bir bölümü tamamlandı.

Meydanda Geyve Merkez Sinan Camii önüne revaklar inşa edildi, meydanın tamamına aydınlatma direkleri yerleştirildi. Proje kapsamında meydan çevresindeki 6 sokağın alt yapısı yenilendi, zemin iyileştirmesi yapıldı. Oyun alanlarının yer aldığı, büyük bölümünde taş örme işlemi tamamlanan meydan ilçenin buluşma noktası olacak.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yapımına hız verilen projenin yakında tamamlanacağını belirterek, "Burası dokusu, dekoratif yapısıyla Geyve’nin buluşma noktası olacak. Ayva bahçesinin bulunacağı meydandaki yer altı şadırvanı ve yöresel satış ofisi de yakında açılacak" diye konuştu.


Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.
ISUBÜ ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında işbirliği Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ile Pakistan Kinnaird Üniversitesi arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı.
Isparta turizm ve gastronomi derneği resmen kuruldu Isparta'da turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösterecek olan "Isparta Turizm ve Gastronomi Derneği"nin resmi açılışı gerçekleştirildi.
Danayiyen şampiyonu makamında ağırladı Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Türkiye Şampiyonu Bade Su Doğan’ı makamında ağırladı.
Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat! Perşembe günü (yarın) Toz Taşınımı Dikkat!