Sakarya Kaynarca’da içme suyu hatlarını yeniliyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi SASKİ, içme suyu altyapı ağını her geçen gün genişletiyor. Ekipler Kaynarca’nın Kalburcu Mahallesinde 1995 yılında yapılan ve zamanla deforme olan içme suyu hatları yenileniyor.


Gündem 20.04.2021 18:00:00 0
Sakarya Kaynarca’da içme suyu hatlarını yeniliyor
SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından içme suyu altyapısına yönelik olarak gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda SASKİ ekipleri Kaynarca’ya bağlı Kalburcu Mahallesinde içmesuyu şebeke hattı imalatlarını sürdürüyor. 1995 yılında yapılan ve zamanla deforme olan hatlar yenileniyor. İnşa edilen yeni içme suyu hatlarının devreye alınmasıyla bölgede yetersizlik sorunu ortadan kalkacak. Kalburcu Mahalle Muhtarı Orhan Öcay ise altyapı çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, dayanıklı ve sağlam içmesuyu ağının her geçen gün daha da genişlediğine işaret edildi.

Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü