Sakarya Nehri’nde kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor


Gündem 9.07.2021 09:00:00 0
Sakarya Nehri’nde kaybolan genci arama çalışmaları sürüyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Nehri’ne düşerek kaybolan 21 yaşındaki Emirhan Henden için 5 gündür arama yapılan Sakarya Nehri’nde çalışmalara destek veriyor.

SAKARYA (İGFA) - Sakaryada 21 yaşındaki gencin nehir çevresinde yüzeysel arama yapan ekipler, gencin bulunması için seferber oldu.

Ekipler, Karasu ilçesi Adatepe Mahallesi’nde nehirde kaybolan 21 yaşındaki Emirhan Henden isimli gencin bulunması için de bölgede yürütülen arama faaliyetlerine destek veriyor. İtfaiye arama-kurtarma ekibi,  Polis ve Jandarma’nın soruşturma yürüttüğü bölgede kolluk kuvvetlerinin sualtı arama çalışmasına, su üstünde arama yaparak katılıyor. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’ne ait Mobil Hizmet Aracı da, olay yeri alanında vatandaşların gıda ihtiyaçlarını karşılıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, tarama faaliyetlerine tüm personel ve teçhizatımızla katkı sağladıkları belirtilerek, " Gencimizin bulunması için bölgede bekleyen aile yakınları ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için Belpaş ikram aracımızı görevlendirdik. Tek temennimiz gencimizin bir an önce bulunmasıdır” denildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular Afet bölgesindeki eğitimin 'Maya'sı oldular
Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız” Başkan Altay: "Gençlerle bağımız en büyük kazanımımız”
İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu İstanbul'da İmamoğlu çifti İSMEK kursiyerleriyle buluştu
Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu Bursa'da sahte imzayla sendika üyeliğine suç duyurusu