Sakarya’nın yıldızları ödüllendirildi


Gündem 1.07.2021 16:00:00 0
Sakarya’nın yıldızları ödüllendirildi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, SATSO, Ticaret Borsası, Akyazı Ticaret Odası ve Akyazı Ticaret Borsası tarafından düzenlenen ‘Sakarya’nın Yıldızları Ödül Törenine’ katıldı.

SAKARYA (İGFA) - SATSO, Ticaret Borsası, Akyazı Ticaret Odası ve Akyazı Ticaret Borsası tarafından düzenlenen ‘Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreninde ödüller sahiplerini buldu. Programda; İhracat, Kurumlar Vergisi, Gelir Vergisi, İSO İlk 500 büyük ve İSO ikinci 500 büyük firma sıralamasında ilk defa sıralamaya giren firmalar, en fazla tescil yapan borsa üyeleri, en çok kadın istihdamı sağlayan firma olmak üzere toplam 7 kategoride 40 ödül firma temsilcilerine takdim edildi.

Ödül alan katılımcıları tebrik eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Balkanlar’dan, Karadeniz’den, Kafkaslar’dan ve farklı bölgelerden gelen pek çok kardeşimizle birlikte yaşadıklarını belirterek, "Şehrimizin bu potansiyellerinden en iyi şekilde yararlanmak adına projeler üretiyoruz. Sektör temsilcileriyle iş birliği halinde çalışıyoruz. Sakarya’ya fayda sağlayacak Sakarya’nın markası olmuş her türlü girişimi, organizasyonu ve projeyi destekliyoruz. Büyükşehir olarak ürettiğimiz her projede hemşerilerimizin ve şehrimizin faydasını gözetiyoruz.” diye konuştu.


Kayseri'de çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler Kayseri'de çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler
ABD'li heyet Türkiye'de ABD'li heyet Türkiye'de
Depremzade öğrenciye veda etkinliği  Depremzade öğrenciye veda etkinliği 
Ece Seçkin'den Türkiye'de bir ilk Ece Seçkin'den Türkiye'de bir ilk
Borcunuzu ödemek için dolandırıcıların tuzağına düşmeyin Borcunuzu ödemek için dolandırıcıların tuzağına düşmeyin