Sakarya Sapanca Gölü’nden torbalarca atık toplandı


Gündem 28.07.2021 17:00:00 0
Sakarya Sapanca Gölü’nden torbalarca atık toplandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 9 günlük tatil sonrası Sapanca Gölü kıyısında temizlik çalışması yaptı. Göl çevresinden onlarca torba atık toplanırken, yetkililer gölün korunmasıyla ilgili ‘hassasiyet’ çağrısı yaptı.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Sapanca Gölü’nün korunması için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. 9 günlük tatil sonrası göl kıyılarında bırakılan çöpler için oluşturulan ekipler Sapanca, Kırkpınar ve Serdivan Tuzla Burnunu çöplerden temizledi. Sakarya’nın ve bölgenin en önemli içmesuyu kaynağı olan Sapanca Gölü’nün korunması için vatandaşlara hassasiyet çağrısında bulunuldu.

Ekiplerin marifetiyle bölgelerde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdiklerini kaydeden yetkililer, "Gölümüz korumak hepimizin sorumluluğudur. Vatandaşlarımızdan hassasiyet göstermelerini bekliyor, şehrimizin içmesuyu kaynağı olan gölün korunması için destek istiyoruz" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak Nevşehir Çevre Yolu Projesi’nin ihalesi yıl sonuna kadar yapılacak
Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin Melikgazi’de Sağlık Turizmi Projesi ile iyileşirlen keşfedin, keyif alın, dinlenin
Bursalı popçudan renkli klip Bursalı popçudan renkli klip
Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı Özmen, köy okulunda iyilik yolcularını anlattı