Sakarya Unkapanı Meydanı modernleşiyor

Sakaryada Unkapanı Meydan projesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ekrem Yüce, meydanın bir yaşam merkezi haline geleceğini söyledi.


Gündem 19.04.2021 18:00:00 0
Sakarya Unkapanı Meydanı modernleşiyor
SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Unkapanı Meydan projesindeki çalışmaları yerinde inceledi. Şehrin önemli buluşma noktalarından birini modern bir meydana çevirme çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Başkan Ekrem Yüce, “500 metrelik Çeşme Meydanı güzergahı ve 400 metrelik Soğanpazarı güzergahı olmak üzere 900 metrelik bir güzergahta kaldırım ve aydınlatma çalışmalarını tamamlandı" dedi. Tozlu Cami Meydanında halkın rahatlıkla ibadet edebileceği bir alan oluşturmak için projede yer alan yeraltı şadırvanının kaba inşaatının ise devam ettiğini vurgulayan Yüce, "İnşallah çalışmalar sonlandığında yeraltı şadırvanları, meydan ve minibüs duraklarını kapsayan ve toplamda bin 500 metrekare alanda gerçekleştirilecek düzenleme ile Unkapanı Meydanı bir yaşam merkezi haline gelecek” ifadelerini kullandı.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı