Sakaryada Ferizliye Büyükşehir iş birliği

Sakaryanın Ferizli ilçesinde istişare ve değerlendirme toplantısında bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 23 aylık dönem içerisinde birçok çalışmayı vatandaşlarımızla buluşturduklarını belirterek, ilçe belediyesi iş birliği ile Ferizli’nin ihti


Gündem 11.03.2021 16:00:00 0
Sakaryada Ferizliye Büyükşehir iş birliği

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe belediyeleriyle gerçekleştirilen istişare ve koordinasyon toplantılarının bir yenisi Ferizli’de düzenlendi. Büyükşehir, SASKİ, BELPAŞ ve Ferizli Belediyesi bürokratlarının bir araya geldiği istişare toplantısında Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu ve AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Muhsin Zurnacı yer aldı.İlçenin alt ve üstyapısına dair projeleri, hayata geçirilecek yatırımlarının görüştü.

Ferizli için yoğun bir mesai harcadıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 23 ayı geride bıraktıklarını kaydederek, birçok faaliyeti vatandaşlarımızla buluşturduklarını söyledi.

Ferizli’ye yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Başkan Yüce, “32 kilometreye tekamül eden 54 bin ton sıcak asfaltı ilçemizle buluşturduk.Aynı zamanda içmesuyu, yağmursuyu ve kanalizasyon projelerimiz ile ilçemizin altyapı sorunlarını çözüme kavuşturduk. 37,5 milyon liralık Ferizli Kanalizasyon Projemiz devam ediyor. Bu proje ile Ferizli’nin ve Damlık Cezaevinin atık sularını sistemli bir şekilde Karaman’a taşıyacak ve arıtacağız. Rabbim çalışmalarımıza kolaylıklar versin. Milletimizin ve şehrimizin menfaatlerini düşünerek gerçekleştirdiğimiz her projemizi hayırla sonuçlandırsın”  diye konuştu.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor