Sakaryanın kuzeyinde beton yol yapılacak

Sakaryada şehrin kuzey ilçeleri Kocaali ve Karasu’da yaklaşık 46 kilometreyi kapsayan güzergâhlar silindirle sıkıştırılmış beton ile yenilenecek.


Gündem 29.03.2021 15:00:00 0
Sakaryanın kuzeyinde beton yol yapılacak
SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, 16 Nisan Cuma günü şehrin kuzey ilçeleri Karasu ve Kocaali’de hayata geçirilecek beton yol çalışmaları için ihaleye çıkacaklarını açıkladı. İlk uygulaması Pamukova Karapınar’da yapılan, daha sonra Geyve ve Taraklı’da 37 kilometrelik güzergâhlarda gerçekleştiren silindirle sıkıştırılmış beton yol çalışmalarının ardından memnuniyet verici geri dönüşler aldıklarını ifade eden Başkan Ekrem Yüce, Karasu ve Kocaali ilçelerinde de yaklaşık 46 kilometreyi kapsayan arterlerde beton yol çalışmasını hayata geçireceklerini dile getirdi. Yüce, ihale kapsamında 37 bin 785 metreküp silindirle sıkıştırılmış betonun yollara serileceğini ifade etti.

Eski CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen’e “rüşvet” gözaltısı Serik’te rüşvet iddiası gündemi sarstı; eski CHP İlçe Başkanı Şeref Çimen, bir esnaftan 80 bin lira talep ettiği iddiasıyla soruşturma kapsamında gözaltına alındı.
Türkiye tohumda ihracatçı ülke konumunu güçlendirdi Tohumda ihracatçı pozisyonunu sürdüren Türkiye'den Rusya, Çin, İspanya, Fas ve Hindistan başta olmak üzere çok sayıda ülkeye sebze tohumunda en çok domates, biber ve salatalık gönderiliyor.
Isparta'dan İsa Paşa'ya vefa Tuğgeneral İsa Baydilli, şehadetinin yıl dönümünde Kayseri Hava Şehitliği’nde düzenlenen anlamlı törenle rahmet ve minnetle anıldı. Gaziler, şehit yakınları ve Ispartalılar, “Unutmamak ve unutturmamak” vurgusuyla şehidin hatırasın
Bakan Kurum: Karapınar ve Konya’da büyük dönüşüm başladı Bakan Murat Kurum, Karapınar ve Konya’da hayata geçirilen yeni hizmet binası, çevre düzenleme ve tarihi doku yenileme projeleriyle şehrin geleceğine damga vuracak kapsamlı bir dönüşüm başlattıklarını açıkladı.
CHP ANTALYA'DA ERİYOR ORC Araştırma’nın yayımladığı son anket, CHP’nin bazı büyükşehirlerde ve güçlü olduğu illerde ciddi oy kaybı yaşadığını ortaya koydu.