Şampiyon Başkan Şahin: “Gaziantep modelini dünyaya yaymalıyız”


Gündem 5.06.2021 09:30:00 0
Şampiyon Başkan Şahin: “Gaziantep modelini dünyaya yaymalıyız”

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi çalışanları, OECD Kapsayıcı Büyüme İçin Şampiyon Belediye Başkanları Koalisyonu’na davet edilen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i tebrik etmek için sürpriz bir kutlama hazırladı.

GAZİANTEP (İGFA) - İktisadi İş Birliği ve Gelişme Teşkilatı (OECD) bünyesinde kurulan Kapsayıcı Büyüme İçin Şampiyon Belediye Başkanları Koalisyonu’na Türkiye’den ilk davet edilen belediye başkanı olan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e büyükşehir personeli sürpriz bir kutlama hazırladı. Büyükşehir personelince Onat Kutlar Tiyatro Salonu’nda hazırlanan sürpriz tebrik kutlamasında Ankara’da yapılan resepsiyon için hazırlanan Gaziantep Tanıtım Filmi ile OECD Girişimcilik, Kobiler, Bölgeler ve Şehirler Direktörü Lamia Kamal-Chaoui’nin davette gönderdiği mesaj izlendi. Sonrasında Başkan Fatma Şahin alkışlar eşliğinde konuşma yaptı.

"GAZİANTEP MODELİNİ DÜNYAYA YAYMALIYIZ"

Sürpriz için teşekkür eden ve duygulanan Başkan Fatma Şahin, 2014 yılından bu yana şehir için birçok zorluğa göğüs gerip birçok başarıya ekip olarak beraber imza attıklarını söyleyerek asıl şampiyonun bütün bir Büyükşehir Belediyesi ailesinin olduğunu söyledi. "Bu kategoride kalmak için hata yapma lüksümüz yok" diyen Başkan Şahin, tüm çalışanların artık bir şampiyon ve bu şampiyonlar liginde olduğunu belirterek, "Gaziantep Modeli’ni tüm Dünya’ya bir kardeşlik ve insanlık modeli olarak anlatmak gerek" diye konuştu.

Kutlama sonunda Başkan Şahine günün anısına ucunda OECD Kapsayıcı Büyüme İçin Şampiyon Belediye Başkanları Koalisyonu simgesinin bulunduğu kolye hediye edildi.


BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı
VEFAT EDEN ZİYA ZEYNELGİL İÇİN BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENECEK Fırsat bulduğu her zaman Ziya Zeynelgil'i evinde ziyaret eden, hal hatırını soran ve sağlık sorunları ile yakından ilgilenen Isparta belediye başkanı Şükrü BAŞDEĞİRMEN, Zeynelgil'in vefatı ile ilgili üzüntüsünü paylaştı. Başkan Ba