Samsunspor hazırlık maçında Bursaspor’u yendi


Gündem 27.07.2021 20:30:00 0
Samsunspor hazırlık maçında Bursaspor’u yendi

TFF 1’nci Lig ekiplerinden Bursaspor ile Yılport Samsunspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadele  sonuçlandı.

BOLU (İGFA)- Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’nun Gerede ilçesinde sürdüren TFF 1’nci Lig ekiplerinden Bursaspor ile Samsunspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

The Sign Esentepe Hotel 1 no’lu sahasında oynanan maçın 22’nci dakikasında Bursaspor, Eren Güler’in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 26’ncı dakikasında Yılport Samsunspor Yasin Pehlivan ile penaltı atışından yararlanamadı. 44’ncü dakikada ise Cüneyt Köz fileleri havalandırırken pozisyon ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. İlk yarı 1-0’lık Bursaspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya etkili başlayan taraf ise Yılport Samsunspor oldu. Kırmızı Beyazlılar, 58’nci dakikada Yunus Emre Çift ile maça dengeyi getirdi. Üstün oyununu sürdüren Yılport Samsunspor 65’te Tomane ile 2-1 öne geçti.  

Karşılaşmada başka gol olmayınca Yılport Samsunspor mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.


Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar Başkan Başdeğirmen ‘minibüs ve 5 liraya ulaşım’ vaatleriyle ilgili konuştu: Ezbere, bilmeden, görmeden konuşuyorlar
ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi