Gündem

Gündem Haberleri

Şantiyeden dünya şampiyonasına


Gündem 15.07.2021 19:00:00 0
Şantiyeden dünya şampiyonasına

Workindo’nun sponsor olduğu milli sporcu Ahmet Ertekin, Muaythai Dünya ve Avrupa Şampiyonasına gitme hakkı elde etti.

İSTANBUL (İGFA) - İnşaatlarda çalışıp hem spor yapan hem de para kazanıp ailesinin geçimine katkı sağlayan muaythai şampiyonu milli sporcu Ahmet Ertekin, Türkiye Milli Takım seçmelerinde elde ettiği başarı ile Muaythai Dünya ve Avrupa Şampiyonası’nda, Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.

Genç sporcu Ahmet Ertekin’e, geçtiğimiz Ocak ayında inşaat sektörünün online kariyer platformu ve pazaryeri Workindo sponsor olarak çalışmalarını en iyi şartlarda sürdürmesi için destek vermişti. Hazırlık sürecini oldukça verimli geçiren Ertekin, seçmelerde gösterdiği üstün performans ile ay-yıldızlı formayı 67 kiloda dünya ringlerinde temsil edecek.

Muaythai şampiyonalarında ülkemizi temsil etme hakkı kazanmanın sevincini ve gururunu yaşadığını belirten Ahmet Ertekin, Profesyonel muaythai kariyerimde çalışmalarıma devam ederek birçok başarıya imza atmayı hedeflediğini söyledi. Ahmet Ertekin ile gurur duyduklarını belirten Workindo CEO’su Erhan Kocabaş ise, “Daha gidecek çok yolumuz alacak çok madalyamız var.” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı