Sarp İkiler’den kararlılık mesajı


Gündem 10.07.2021 13:30:00 0
Sarp İkiler’den kararlılık mesajı

Exxen’de izleyicilerle buluşacak olan Leyla ile Mecnun dizisinin kadrosuna dahil olan genç ve yetenekli oyuncu Sarp İkiler, diziye dahil olma süreci ve oyunculuk kariyeri hakkında merak edilenleri MAG okurları ile paylaştı.

Kamera önündeki ilk oyunculuk deneyimi 2019 yılında Hercai dizisi ile başlayan yetenekli oyuncu Sarp İkiler, futboldan oyunculuğa uzanan serüvenini MAG okurlarına özel anlattı. 

“Karar aşaması benim için çok erken geldi. İlkokulda futbol kulübünden kaçıp tiyatro kulübünün provalarını izlemeye başladığım günden itibaren oyunculuğa, sahne ve performansa ilgiden de öte bir tutkum olduğunu keşfettim. O tutku, öğrendikçe ve araştırdıkça bir hayale, o hayal de bir kariyer planına dönüştü” sözleriyle kariyerinin nasıl başladığını anlatan Sarp İkiler, dünden bugüne kariyerinizde neler değişti sorusuna ise, “Benim için o günden itibaren her şey bir okul gibi adım adım öğrenmekle, meslek büyüklerimden nasihatler almak ve kendimi çok değerli insanların yanında geliştirmekle ile geçti. Kariyerimde attığım her adımı, bana yol gösteren büyüklerime, meslektaşlarıma ve arkadaşlarıma borçluyum. Oynadığım oyunlar ve yer aldığım projeler değişse de bu asla değişmeyecek” şeklinde yanıt verdi.  Oyunculuğun kendisi için tanımını şu sözlerle anlatan genç oyuncu, “Oyunculuk benim için gerçeği ifade ediyor. Oyunculuğa bakış açım olsun, hayatımdaki yeri olsun bana her zaman gerçeği ve gerçekçiliği öğretmiştir. Oynarken de hedefim her zaman bu öğretiyi yansıtmak olmuştur” dedi.  

Çekimleri başlayan ve yakında Exxen’de yeniden yayın hayatına başlayacak olan Leyla İle Mecnun dizisinin kadrosuna dahil olan İkiler, çok heyecanlı olduğunu dile getirerek, “Ne kadar heyecanımı yönetmeye çalışsam da bence bütün çekimler boyunca bile geçeceğini düşünmüyorum. Çok mutluyum...” diyerek sözlerini noktaladı. 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı Nevşehir'de ödüllü sınavın sonuçları açıklandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Lüks tüketim ekonomik krizde artıyor! Lüks tüketim ekonomik krizde artıyor!