SBÜ Bursa Yüksek İhtisas EAH’tan aşı rekoru


Gündem 12.06.2021 12:00:00 0
SBÜ Bursa Yüksek İhtisas EAH’tan aşı rekoru

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi aşı personeli büyük bir rekora imza attı.

BURSA (İGFA) - Türkiyede aşılama oranı günden güne artarken, sağlık personelleri de fedakarca aşı randevularına yetişmeye devam ediyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Kocanın dün gece yapmış olduğu açıklamada, "Saat 23.59. Son 24 saat içinde toplam 597.647 doz aşı yapıldı. Bu vakte kadar çalışan arkadaşlarımıza, aşı randevusunu aksatmayan vatandaşlarımıza binlerce teşekkür! Aşı, fedakârlık, planlama: Hepsi var, sorun yok" ifadelerini kullanmıştı!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi personeli de olağanüstü gayretle önemli bir rekora imza attı. Hastanenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, "Gece saat 00:09’da çekilen bu fotoğraf da bizim dün itibariyle bir günde 2455 aşı yaparak rekor kıran aşı kahramanlarımızın yorgun ama gururlu pozu. Bu güce güvenin" ifadeleri kullanıldı.


Başkan Büyükkılıç, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarını ağırladı Başkan Büyükkılıç, Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarını ağırladı
Dünyanın çocukları İstanbul'da Dünyanın çocukları İstanbul'da
İstanbul AKM'de 'Çocuk Sanat Festivali' hazırlığı İstanbul AKM'de 'Çocuk Sanat Festivali' hazırlığı
Ürdün'ün İsrail-İran çatışmasında takındığı tavrın sebebi nedir? Ürdün'ün İsrail-İran çatışmasında takındığı tavrın sebebi nedir?
Osmangazi’den çevre dostu ilaçlama Osmangazi’den çevre dostu ilaçlama