Seda Sayan ve Demet Akalın tartışmasına Nihat Doğan da dahil oldu


Gündem 31.05.2021 12:00:00 0
Seda Sayan ve Demet Akalın tartışmasına Nihat Doğan da dahil oldu

Demet Akalın, Star TVde Alişanla beraber hazırladığı sabah programın bitmesinin nedeni olarak gördüğü Seda Sayanı Instagramda engellemişti. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Seda Sayan, "Kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam" diyerek kendisini savundu.

"SİZİ KOVMADILAR, ANLAŞMANIZ BİTTİ"

Programlarının bitmesiyle kendisinin bir ilgisi olmadığını belirten Sayan, Demet Akalına cevap verdi. Sayan açıklamasında, şunları ifade etti:

"TV ile yapılan anlaşmanız bitmiş bir hafta önce. Sorduğumda sorun yok, anlaşabilirsin mesajın elimde duruyor, komik olmayın. Sizi kovmadılar anlaşmanız bitti."

DEMET AKALINDAN YANIT GECİKMEDİ

Kısa süre sonra Akalın ise, "Seni sever sayarız! 21 Mayıs 17.33te Sakın inanmayın böyle abuk sabuk haberlere canlı yayın yapamam çocuklar diye mesaj attın. Ben de, Sıkıntı yok dedim. Cuma günü program bitişi, Ben başlıyorum diye sormadan mesaj attın. Biz ekiple ağlarken bu mesaj… Cenaze evine davulla gidilmez. Sen bunu daha iyi bilirsin. Profesyonellikte her şey olur. Son açıklamam ama beni seninle yanak yanağa göremezler. Bilgine" diye Sayana karşılık verdi.

Akalın ve Sayan arasındaki gerilim devam ederken, tartışmalara Seda Sayanın eski sevgilisi Nihat Doğan da katıldı.

NİHAT DOĞAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Nihat Doğan, Demet Akalının Seda Sayan için kullandığı, "Cuma günü program bitişi, Ben başlıyorum diye sormadan mesaj attın. Biz ekiple ağlarken bu mesaj… Cenaze evine davulla gidilmez. Sen bunu daha iyi bilirsin" şeklindeki sözlere yanıt verdi.

Doğan bu paylaşımı görünce çok sinirlendi ve Akalına ateş püskürdü. Nihat Doğan açıklamasında, "Seda Sayan hiç kimsenin ekmeği ile oynamaz onun vicdanına merhametine de sonuna kadar şahidim. Ayrıca kulis odasına yasaklı listesi asıp (Alişanı tenzih ediyorum) ilk 200e giremeyen zatın Seda Hanıma itibar suikastı yapmasının da hiçbir hükmü yoktur. Ne kadar reyting o kadar ekmek. Cenaze evine davul ile girilmezmiş! Sen değil misin teyzenin kızı evladını kaybettiği gece Kerimcan ile davullu eğlenceli storyler atıp davulla zurnayla giren. Değerli sözler, değersiz insanların dilinde olunca hükmü değersiz olur" diye yazdı.


Yusuf Alemdar'dan ilk icraat, ilk müjde Yusuf Alemdar'dan ilk icraat, ilk müjde
Melikgazi Belediyesi’nden glütensiz etkinlik Melikgazi Belediyesi’nden glütensiz etkinlik
Başkan Kıral’a, geçmiş dönem belediye başkanlarından ziyaret Başkan Kıral’a, geçmiş dönem belediye başkanlarından ziyaret
Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı Başkan Bozbey, AK Partili Belediye başkanlarını ağırladı
Cizre Nehri’nde Alo Dîno’nun efsanesi  Cizre Nehri’nde Alo Dîno’nun efsanesi