Sedat Peker’den gözaltına alınan kardeşi Atilla Peker’in ardından açıklama


Gündem 24.05.2021 01:00:00 0
Sedat Peker’den gözaltına alınan kardeşi Atilla Peker’in ardından açıklama

Muğlada kardeşi Atilla Pekerin gözaltına alınmasına tepki gösteren Sedat Peker, "Korkut Ekenle Mehmet Ağarı neden gözaltına almıyorsunuz?" diye sordu.

Sedat Peker’in yayınladığı yedinci videoda sözünü ettiği kardeşi Atilla Peker Muğla’da gözaltına alındı. Peker, videoda Kıbrıslı gazeteci Kutlu Adalı’nın Mehmet Ağar ve Korkut Eken ekibi tarafından öldürüldüğünü belirtmiş, kendisinden bu iş için adam istendiğini, kardeşini yolladığını ancak başka bir ekibin Adalı cinayetini işlediğini belirtmişti. Peker, Eken’in kendisine “O iş halloldu” dediğini aktarmıştı.

Kardeşinin gözaltına alınmasının ardından Twitter hesabından paylaşımda bulunan Sedat Peker, “Devletin kutsallığına inanmış olan şahsım tarafından bunu söylemek çok acı. Ancak namusu maaşı kadar olan bazı bürokratlar; korkut ekenle Mehmet Ağarı neden gözaltına almıyorsunuz, sadece benim kardeşimi alıyorsunuz?” ifadelerini kullandı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı