Sedat Peker’in İş Bankası iddiasına CHP’li Özel’den açıklama


Gündem 16.06.2021 12:30:00 0
Sedat Peker’in İş Bankası iddiasına CHP’li Özel’den açıklama

Organize suç örgütü lideri Sedat Pekerin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylunun koruma müdürü Ekrem Gülerin İş Bankasında görev aldığı yönündeki iddiası sonrası CHPden beklenen hamle geldi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Şaibeli koruma müdürü derhal görevden alınmalıdır. Bu ismin nasıl göreve başladığı derhal açıklanmalıdır" dedi.

ANKARA (İGFA) - Bir süredir YouTube kanalında videolar yayınlayan organize suç örgütü lideri Sedat Pekerin ortaya attığı iddiaların yankıları sürüyor. Son olarak hakkında çıkan yakalandığı yönünde haberleri yalanlayan Peker, İş Bankası konusunda CHPlilere bir de çağrıda bulunmuştu.

Sosyal medya hesabından değerlendirmede bulunan CHPli Özel, "İş Bankasındaki şaibeli koruma müdürü derhal görevden alınmalıdır. Bu ismin nasıl göreve başladığı derhal açıklanmalıdır! Atamızın hisselerini temsil ettiğimiz, gözümüz gibi sakındığımız, tek kuruşuna dokunmadığımız İş Bankasının üzerine gölge düşürtmeyiz!" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/eczozgurozel/status/1404823683835772929

Yurtta bugün hava nasıl olacak? Yurtta bugün hava nasıl olacak?
Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi
Bursa Nilüfer'de sportif başarılar ödülle taçlandırıldı Bursa Nilüfer'de sportif başarılar ödülle taçlandırıldı
İzmir Karabağlar'da mesaiye 'Temizlik'te başladı İzmir Karabağlar'da mesaiye 'Temizlik'te başladı
Burdur'da su kaynakları arttırılacak! Çalışmalar incelendi! DSİ 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Tefenni Beyköy'de sondaj çalışmaları hakkında incelemelerde bulundu. DSİ'nin Burdur'daki su kaynaklarını geliştirmek için çalışmaları devam ediyor.