Sedat Peker: Kardeşim adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı


Gündem 25.05.2021 14:00:00 0
Sedat Peker: Kardeşim adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, "Kardeşim Atilla Peker, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Kutlu Adalı cinayetiyle ilgili anlatmak istedikleri kayda geçirilmemiştir." ifadesini kullandı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabı Twitterdan, kardeşi Atilla Pekerin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını açıkladı.

Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soyluya yönelik olarak da "Süslü süleyman, saat akşam altıda sana bir hediyem var." paylaşımını yaptı.

https://twitter.com/sedat_peker/status/1397138673213317120 https://twitter.com/sedat_peker/status/1397138807724589058

NE OLMUŞTU?

Peker gazeteci 1993te evinin önünde bombalı saldırı ile ölen Uğur Mumcu ve 1996 Lefkoşada öldürülen gazeteci Kutlu Adalı cinayetlerine ilişkin olarak da eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve eski MİTçi Korkut Ekeni işaret etti. Uğur Mumcu cinayetine yönelik, "Uğur Mumcu şehit ediliyor, yanına ilk gelen kim; katil en önce gelir, Mehmet Ağar" diyen Peker, Adalı cinayeti için de kendisine gelindiğini ve kardeşi Atilla Pekeri önerdiğini iddia etti. Peker, “Biz o zaman Mehmet Ağar, Korkut Eken hep beraberiz… Genciz, vatanseveriz.. Bana genelde iş adamlarını yönlendiriyorlar, faili meçhullerden ziyade. Onları da anlatacağım. Bana dedi ki, "Kıbrısta bir adam var, Kıbrısı Rumlara satmak istiyor." İki profesyonel dedi… Dedim sana öz kardeşimi vereceğim, Atilla Pekeri. Uzmandır, sokaklarda yetişmiştir. Biletlerden bakabilirler. Yüce Allah o insanın kanını bize nasip etmedi. Aradan zaman geçti, döndüler üç dört gün sonra. Denk gelinemedi. Korkut abiyle konuştuk. Dedi sonra gideceğiz. Onlara bağlı başka bir ekip öldürmüş. Karşılaştık Korkut abiyle, "Halloldu o iş" dedi” aktarımını yaptı.


Hedef Nevşehir’i Türkiye’nin en temiz şehri yapmak Hedef Nevşehir’i Türkiye’nin en temiz şehri yapmak
CHP Keşan İlçe Başkanı Çakır’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı CHP Keşan İlçe Başkanı Çakır’dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı
'Ege'den 2025 öncesi yeni klip 'Ege'den 2025 öncesi yeni klip
Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 23 Nisan stantlarına ziyaret Meclis Başkanı Kurtulmuş'tan 23 Nisan stantlarına ziyaret
Düzce Belediye Meclisi'nde yeni dönem ilk toplantı Düzce Belediye Meclisi'nde yeni dönem ilk toplantı