Şehitlerimiz son yolculuklarına uğurlandı


Gündem 25.07.2021 18:30:00 0
Şehitlerimiz son yolculuklarına uğurlandı

Kirpi aracına düzenlenen saldırıda şehit olan İstihkam Astsubay Çavuş Fatih Güneyin naaşı Ordu Akkuşta, sözleşmeliş er Onbaşı Emrah Arslanın naaşı ise Samsun Vezirköprüde ikindi namazına müteakip son yolculuğuna uğurlandı.

SAMSUN/ORDU (İGFA) - Fırat Kalkanı Harekatı bölgesindeki hain terör saldırısında şehit düşen istihkamcı kahramanlar gözyaşlarıyla memleketlerinde toprağa verildi.

Asb. Çvş. Fatih Güneyin naaşı Akkuş ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi, sözleşmeli er onbaşı Emrah Arslanın naaşı ise Vezirköprü ilçesi Çorakdere Mahallesi Osmandere Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında ebedi istirahatgahlarına uğurlandı.

Ordudaki cenaze törenine, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, protokol, askeri erkan, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor