Şeyma Subaşı’dan heyecanlandıran paylaşım


Gündem 18.07.2021 15:30:00 0
Şeyma Subaşı’dan heyecanlandıran paylaşım

Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussinin açıklamalarıyla gündemde olan Şeyma Subaşından şaşırtan bir paylaşım geldi. Fenomen, eski eşi Acun Ilıcalı ve kardeşi Kübra Açılın fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.

Şeyma Subaşı yaptığı her hareketle gündeme geliyor. Son olarak sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussinin "Şeyma Subaşı ile ilişkiyi bitiren bendim, Şeymanın her ay ne kadar harcadığı ortada" açıklamasıyla gündeme gelen Subaşı bu konuyla gündemdeyken ilginç bir paylaşım yaptı.

Şeyma Subaşı, kardeşi Kübra Açılın paylaştığı bir fotoğrafı sayfasında paylaştı. Ancak fotoğrafta eski eşi Acun Ilıcalı da vardı. Kübra Açılın Alaçatıda kızının doğum gününe Acun Ilıcalı ve kızı katılırken Şeyma Subaşı yurt dışındaydı.

Şeyma Subaşının Acun Ilıcalı paylaşımını görenler şaşkınlığını gizleyemedi ve yorum yağdırdı. Takipçiler "Neden Acunlu olan fotoğrafı paylaştın?", "Eski eşinin olduğu fotoğraf neden?" gibi yorumlarda bulundu.


Ispartalı Üreticilere Müjde Çiğ Süte Zam Geldi Ulusal Süt Konseyi (USK), 1 Mayıs itibarıyla geçerli olmak üzere çiğ süt tavsiye fiyatını litre başına net 14,65 lira olarak belirledi
AK PARTİ YALVAÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BURCU OKUMUŞ, İŞ DÜNYASINDAKİ BAŞARISINI SİYASET'E TAŞIYOR AK PARTİ YALVAÇ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ BURCU OKUMUŞ, İŞ DÜNYASINDAKİ BAŞARISINI SİYASET'E TAŞIYOR
TOKMAKER BURDUR İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLDU TOKMAKER BURDUR İL GENEL MECLİS BAŞKANI OLDU
Göller ve Güller Ekspresi 2024 Bilet Fiyatları Açıklandı Isparta’da Ramazan Bayramı’nda Isparta-İzmir arasında işleyen Güller ve Göller Ekspresi 262 kişilik yolcu kapasitesinin tamamını doldurarak seferler düzenledi.
Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale! Aile'den 2 bin 54 içeriğe müdahale!