Şeyma Subaşı’nın sevgilisiyle ilgili flaş açıklama


Gündem 13.06.2021 14:00:00 0
Şeyma Subaşı’nın sevgilisiyle ilgili flaş açıklama

Acun Ilıcalının eski eşi Şeyma Subaşının evlilik teklifi aldığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ilgili ortaya atılan "milyarder değil, dolandırıcı" iddiasına Mısırlı gazeteci Amer Fouad yanıt verdi.

Acun Ilıcalının eski eşi ve sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar kadar, yaşadığı aşklarla da gündem olmaya devam ediyor. Şeyma Subaşının evlilik hazırlığı yaptığı Mohammed Alsaloussi ile ilgili "milyarder değil, dolandırıcı" iddiası ortaya atıldı.

"HABERLERDE ADI BİLE GEÇMİYOR"

Mısırlı gazeteci Amer Fouad, geçtiğimiz günlerde Şeyma Subaşıya evlilik teklif eden ve "evet" yanıtını alan Mohammed Alsaloussi hakkında Günaydına açıklamalar yaptı.

Fouada göre, milyarder olduğu iddia edilen Mohammed Alsaloussinin Mısır kaynaklı haberlerde adı bile geçmiyor. Fouad, Arap medyasındaki küçük haberlerin Türk medyasının çevirisi niteliğinde olduğunu ve o haberlerin de "ünlü bir televizyoncunun eski karısıyla evlenen Mısırlı" şeklinde olduğunu açıkladı.

"MISIRIN EN ZENGİNLERİNDEN OLDUĞU YALAN"

Fouad, Mohammed Alsaloussinin Mısır için bir bilinmeyen olduğunu açıklayarak, "Mısırın en zengin sekiz ailesinden birinin mensubu olduğu yalan!" dedi.

Gazeteci, tüm listeleri 2017 yılına kadar incelediğini, Alsaloussinin adının bile geçmediğini açıkladı.

"ŞEYHİN OĞLU OLDUĞU DOĞRU DEĞİL"

Mısırlı gazeteci, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Mısırda bir şeyhin oğlu olduğu yazılmış. Bu da yanlış. Mısırda şeyh sadece din adamlarına deniyor. Araplar gibi Mısırlı zenginlere şeyh denmiyor. Babasının ismini de araştırdım ona dair de bir şey bulamadım. Ben yıllarca Mısırda yaşamış bir gazeteci olarak bu kişinin ismini hiç duymadım. Amerikada yaşadığı söyleniyor ama zengin bir Mısırlı nerede yaşarsa yaşasın mutlaka bilirdik. Fotoğraflardan zengin biri gibi duruyor ama milyarder falan olamaz. Arap dünyasındaki milyarderlerin sayısı belli, topu topu 20 kadar. Onların arasında da yok! Mısırda adından söz edilen bir iş adamı da değil. Ben hiç duymadım."


Manisalı sporcular Ordu'da yarışacak Manisalı sporcular Ordu'da yarışacak
Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak
MİSİAD Bursa'da 'Parlakyiğit' dönemi MİSİAD Bursa'da 'Parlakyiğit' dönemi
MMG Bursa’da yeni başkan Ahmet Ercan Kızılcık MMG Bursa’da yeni başkan Ahmet Ercan Kızılcık
Yeni kongre merkezi Melikgazi’ye renk katacak Yeni kongre merkezi Melikgazi’ye renk katacak