Gündem

Gündem Haberleri

Sezer Sezginden yaylım ateşi

Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin, Galatasaraya deplasmanda yenildikleri karşılaşmanın ardından zehir zemberek açıklamalarda bulundu.


Gündem 17.04.2021 18:30:00 0
Sezer Sezginden yaylım ateşi
BURSA (İGFA) - ING Basketbol Süper Liginin 29uncu haftasında İstanbulda Galatasaraya 106-93 yenilen Frutti Extra Bursasporda Başkan Sezer Sezgin hakem ve federasyona ateş püskürdü.

Maç içerisinde hakemlerin tutumlarını eleştiren Sezgin, Play-Off umutlarının da mücadele içinde çalınan düdüklerle alındığını ifade etti.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Sezer Sezgin, "Bugün İstanbul takımlarının tüm liglerde olduğu gibi hem saha içinde hem de saha dışında nasıl kollandığına şahit oldunuz mu? Bugün galip gelmemize izin verilseydi, Önümüzdeki hafta Play-off a kalmak için son maçımıza çıkacaktık" ifadelerini kullandı.

Sezer ayrıca, "Yıllardır süren Onurlu mücadelemize tüm engellere rağmen devam edeceğiz" mesjaını paylaştı

Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde
Keşan Jandarması çalınan jeneratörü sahibine teslim etti Keşan Jandarması çalınan jeneratörü sahibine teslim etti
Edirne'de 7 düzensiz göçmen yakalandı Edirne'de 7 düzensiz göçmen yakalandı
İzmit Belediyesi halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor  İzmit Belediyesi halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor 
İlk çeyrekte kredi borçlanmaları arttı İlk çeyrekte kredi borçlanmaları arttı