Şiddetli yağışlar Avrupa’yı da vurdu


Gündem 15.07.2021 15:30:00 0
Şiddetli yağışlar Avrupa’yı da vurdu

Almanya, Belçika, Lüksemburg ve Hollandanın bazı bölümlerinde dünden beri etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiliyor.

Şiddetli yağış sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı Almanyada 20, Belçikada da 6ya yükseldi. Belçikanın Liege kentine bağlı Verviers ilçesinde dört kişinin ceset bulundu. Almanyanın Bonn kenti yakınlarındaki Rheinbach kasabasının bir kısmı, bir barajın yıkılma tehlikesi nedeniyle tahliye ediliyor.

Tedbir amaçlı tahliye için Alman ordusuna ait kamyonlar kullanılıyor. Kasaba sakinleri akraba ve tanıdıkların yanına yanda belediye binasına yerleştiriliyor. Hollandada selin köprüyü yuttuğu Valkenburg kentinde de, "felaket turistlerini" afet bölgesinden uzak tutmak için çevik kuvvet ekipleri yerleştirildi.


Kocaeli'de kına gecesi geleneği yaşatıldı Kocaeli'de kına gecesi geleneği yaşatıldı
Edirne'de jandarma balık ağlarını topladı Edirne'de jandarma balık ağlarını topladı
Teknopark İstanbul ile Gedik Üniversitesi ortak programı ‘GEDİK2Work’ başlıyor Teknopark İstanbul ile Gedik Üniversitesi ortak programı ‘GEDİK2Work’ başlıyor
Ege İhracatçı Birlikleri’nden Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat Ege İhracatçı Birlikleri’nden Nisan ayında 1 milyar 360 milyon dolarlık ihracat
Edirne'de son bir haftada aranan 148  kişi yakalandı Edirne'de son bir haftada aranan 148  kişi yakalandı