Gündem

Gündem Haberleri

Siirt OSB’de altyapı mesaisi


Gündem 23.05.2021 16:30:00 0
Siirt OSB’de altyapı mesaisi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında yapılan toplantıda, Organize Sanayi Bölgesinde alt ve üst yapı çalışmaları masaya yatırıldı.

SİİRT (İGFA) - Siirt Belediyesinde gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Aytek, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hifzullah Canpalat, OSB Müdürü Habip Öner ve Belediye birim müdürleri katıldı.
Toplantıda Siirt Organize Sanayi Bölgesinde Su hattı, alt ve üst yapı çalışmaları ile peyzaj ve çevre düzenlemeleri ele alındı.

İşadamlarını ve sanayicileri kentte yatırım yapmaya davet eden Vali/Belediye Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu, “Üretime, iş ve istihdama katkı sağlayan yatırımcılarımıza her türlü desteği veriyoruz. Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için hep birlikte çalışıyoruz” dedi.


Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor Nilüfer’e öğrenci yurdu kazandırılıyor
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat... Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketi’ne ziyaret
Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.