Siirt Üniversitesi Sayıştay Başkanını ağırladı

Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, Siirt Üniversitesinin Kariyer Araştırma Planlama ve Uygulama Merkezi (KAPUM) tarafından düzenlenen “Denetim Tarihi ve Kariyer Planlaması” adlı webinara konuşmacı olarak katıldı.


Gündem 16.03.2021 16:30:00 0
Siirt Üniversitesi Sayıştay Başkanını ağırladı

SİİRT (İGFA) - “Muhasebe-Denetim Mesleğinin Dünü, Bugünü ve Geleceği” hakkında bilgilerini paylaşan Sayıştay Başkanı Seyit Ahmet Baş, yapmış olduğu sunumda denetim mesleğinin ve Sayıştay kurumunun tarihsel gelişimine ve gençlere kariyer yönelimlerinde katkı sağlayacak bilgi ve önerilerini paylaştı.

Söyleşinin sonunda ise Sayıştay Başkanlığı’nda var olan kariyer olanakları hakkında detaylı bilgi verdi.

Webinarın kapanış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak:  “Sunumunuz ile bizleri tarihte bir yolculuğa çıkardınız. Divan-ı Muhasebat’tan Sayıstay Başkanlığı’na uzanan kurumsal tarih hakkında verdiğiniz bilgiler ile devletimizin yapısının ne kadar eskiye dayandığını bizde ve öğrencilerimize yeniden göstermiş oldunuz. Pandemi sonrası normalleşmeyle birlikte sizlerle üniversitemizde yüz yüze bir toplantı yapmayı istiyoruz. Programımıza katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Microsoft Team üzerinden gerçekleştirilen webinara, Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak, üniversite yöneticileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
 


Melikgazi Belediyesi eğitimle bilinçlendiriyor Melikgazi Belediyesi eğitimle bilinçlendiriyor
Tekstil ve hazır giyimin ihracat şampiyonları belli oldu Tekstil ve hazır giyimin ihracat şampiyonları belli oldu
Keşan’da kaza 1 ölü, 1 yaralı Keşan’da kaza 1 ölü, 1 yaralı
Başkan Zeyrek sözünü tuttu Başkan Zeyrek sözünü tuttu
Kayseri'de 23 Nisan’a özel turnuva Kayseri'de 23 Nisan’a özel turnuva