Siirtte 8 Martta sağlıklı etkinlik

Siirt Valiliği himayelerinde, Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce, kadınlara yönelik etkinlik düzenlendi.


Gündem 8.03.2021 17:00:00 0
Siirtte 8 Martta sağlıklı etkinlik

SİİRT (İGFA) - Siirt Belediyesi Kadın Yaşam Merkezinde düzenlenen programda, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ketem Sorumlusu Dr. Büşra Alp ve Siirt Barosundan Av. Tuğçe Şeyma Ekinci kadınlara yönelik bilgilendirici sunum yaptılar.
Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ketem Sorumlusu Dr. Büşra Alp, kadın sağlığı ve yaşamı hakkında önemli bilgiler aktararak, meme kanseri ve rahim ağzı kanseri ile ilgili önleyici tedbirler hakkında bilgiler verdi. Siirt Barosundan Av. Tuğçe Şeyma Ekinci de kadın hakları ve kadına yönelik şiddet ile ilgili önemli bilgiler aktardı.  
Vali ve Belediye Başkan Vekili Hacıbektaşoğlunun eşi Güney Hacıbektaşoğlu, kadınların yaşadığı en büyük sorunun kadına yönelik şiddet olduğunu belirterek, programa iştirak eden kadınlara gün anısına çiçek takdim etti.






Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı