Siirtte çölyaklı ailelere glutensiz baklava ikramı

Siirt Belediyesi tarafından çölyak hastalarına özel hazırlanan glutensiz baklavalar ev ev gezilerek dağıtıldı.


Gündem 8.03.2021 17:00:00 0
Siirtte çölyaklı ailelere glutensiz baklava ikramı

SİİRT (İGFA) - Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince, sosyal sorumluluk projesi kapsamında çölyaklı aileleri evlerinde ziyaret ederek baklava ikram etti. Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat Özekinci, Siirt kent merkezinde bulunan 91 çöyak hastasını ziyaret ederek tatlı ikramında bulunacaklarını dile getirdi. Gaziantepten özel hazırlatılan glütensiz baklavaları ev ev ulaştıracaklarını kaydeden Özekinci, "Onların hastalığı bizim hastalığımızdır. Siirt Belediyesi olarak bu hastalığı çeken kardeşlerimizin yanındayız. Her zaman onlarla birlikte olacağız. Belediyemizin bütün imkanları bütün çabaları kardeşlerimiz için halk için” diye konuştu.

Uzun bir aradan sonra tatlı ikramını gördüğüne sevindiğini dile getiren çölyak hastası Hatice Taş, emeği geçenlere teşekkür etti. Glütensiz baklava en büyük hayali olduğunu belirten Taş, "Zor bulduğumuz büyük bir nimet. Bu ikramı görünce çok mutlu oldu. Altın değerinde kıymetli. Çok teşekkür ediyorum” dedi.


Prof. Dr. Orhan Değer: Arı havasını hastalarda deneyeceğiz Antalya'da düzenlenen Uluslararası Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji Çalıştayı'nda konuşan Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Orhan Değer sunumunda sağlıklı yaşama dair önemli paylaşımlar
BURDUR İÇME SUYU GÖL GEÇİŞİ İSALE HATTI PROJESİNE YAKIN TAKİP Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında, şehir merkezi için hayati öneme haiz Burdur İçme Suyu Göl Geçişi İsale Hattı projesiyle ilgili toplantı yapıldı.
AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARI SEMİHA EKİNCİ VE BELMA ERDOĞAN EĞİRDİR’DE
İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi İzmirli liselerin bilim uygulamaları sergilendi
Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu Hasan Akgün, Yenimuhacır Başkanı Kıral’ın misafiri oldu