Sivas Belediyesinden esnafa nakit desteği

Sivas Belediyesi daha önce 1000 ve 1.500 lira olmak üzere 2 ayrı nakit desteği sağladığı işyeri kapatan esnafa 3’üncü faz 1000 lira nakit desteğini verdiğini duyurdu.


Gündem 27.04.2021 12:30:00 0
Sivas Belediyesinden esnafa nakit desteği
SİVAS (İGFA)- Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’i makamında ziyaret eden Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, pandemi sürecinde Bilgin’in esnaf ve sanatkârlara sağlamış olduğu destekten dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise; “Belediye olarak imkânlar dâhilinde esnaf ve sanatkârlara katkı sağlayamaya çalışıyoruz. Esnaflarımızın işyerlerinin dezenfekte edilmesini sağladık. Belediyenin kiracısı esnaflarımızdan kira almadık, kira artışı yapmadık. Genelge kapsamında kapanan işletme sahiplerine üç faz olarak, ilkini 2020 yılının mart ayında 1000 TL, ikincisini ise ocak ayında 1.500 TL ve üçüncüsünü de ramazan ayına mahsus olmak üzere 1000 TL nakdi destek yardımında bulunduk” ifadelerine yer verdi.

Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35 Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
BUSADER iftar davetinde buluştu BUSADER iftar davetinde buluştu
DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Kestel Belediyesi’nden 2 milyon 807 liralık sosyal destek Kestel Belediyesi’nden 2 milyon 807 liralık sosyal destek