Sivas, Perakende Sebze Hali’ne kavuşuyor


Gündem 26.05.2021 18:30:00 0
Sivas, Perakende Sebze Hali’ne kavuşuyor

Sivaslıların daha iyi şartlarda hizmet alması amacıyla başlatılan Perakende Sebze Hali modernizasyon çalışmalarında sona yaklaşıldı.

SİVAS (İGFA) - Sivasta kısa süre içerisinde tamamlanması planlanan sebze halinde çatı montajı tamamlandı. Hali oluşturacak orta bölümde çelik konstrüksiyon ve dükkanların dış cephelerinin montajı devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Özbelsan AŞ Genel Müdürü Ahmet Kuzu, esnafın en kısa sürede yenilenen hal içerisinde hizmet vermeye başlayacağını söyledi. 90 günde tamamlanması planlanan çalışmalarda 62 günü geride bıraktıklarını kaydeden Müdür Kuzu, işi bitirme aşamasına geldiklerini, 15-20 gün içerisinde esnafımızı hizmet verdikleri dükkânlarına davet edeceklerini söyledi.

En iyi ve en kaliteli malzemeleri kullanarak hayata geçirdikleri proje sayesinde sıkıntısız hizmet verecek yeni alanların teslim edileceğini belirten Kuzu, "Sebze halimiz şehir içinde olan ender hallerden bir tanesi ve ilimize yakışacak bir çalışma olacak projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin başta olmak üzere bizlerle birlikte gecesine gündüzüne katarak çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı