Sivas’ta Başkan Bilgin, makamını mahallelere taşıdı


Gündem 15.06.2021 15:00:00 0
Sivas’ta Başkan Bilgin, makamını mahallelere taşıdı

Sivasta "Bizim Makamımız Mahallelerimiz" sloganıyla bulduğu her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, bu anlamda Mahalle Meclisi Toplantıları’nı başlattı.

SİVAS (İGFA) - Mahallelerin kentsel sorunlarını tespit etmek ve bölge halkının talep ve isteklerine en uygun çözüm yollarını üretmek amacıyla Belediye Başkanı Hilmi Bilgin öncülüğünde başlatılan Mahalle Meclisi Toplantılarının ilki Fatih Mahallesinde düzenlendi.

Fatih Mahallesi Gazi Osman Paşa Parkı yanında sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına riayet edilerek düzenlenen toplantıya; Başkan Bilgin’in yanı sıra TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Burak Kuruçay, Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya, Belediye Başkan Yardımcıları, Özbelsan AŞ Genel Müdürü Ahmet Kuzu ve ilgili birim müdürleri katıldı.

Vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, “Sorunları yerinde görerek mahalle sakinlerimizin taleplerini dinlemek ve çözüm üretmek için başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle sizlerin hizmetinizdeyiz.” dedi.

YOL YAPMAKTAN DAHA ÖNEMLİ OLAN GÖNÜL YAPMAYI ASLA İHMAL ETMEYECEĞİZ

Başkan Bilgin, halkın talep ve beklentilerine göre bu şehre birlikte hizmet edeceklerini belirterek, "Asla Ben yaptım doğrudur demeyeceğiz; bizim aklımızın şehrin aklının hemşehrilerimizin aklından üstün olduğu anlayışıyla hizmet etmek yerine ortak akıl ortak hedef ortak payda ortak amaç doğrultusunda akıl ve fikir birliği bulunacağız, bütüncül belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğiz. Bunu yaparken de yol yapmaktan daha önemli olan gönül yapmayı da ihmal etmeyeceğiz. 2 yıl sonra yapılacak seçimleri düşünmeden gelecek nesillerimizi memleketimizi düşünerek bugün bu toplantıları bu hizmetleri yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

Sivasa yapılan hizmetler için Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve ekibine teşekkür eden TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz da, Sivas’ın dertleriyle dertlenen sorunlarını çözmek için çaba harcayanlara teşekkür etti. Konuşmaların ardından soru cevap bölümünde Başkan Bilgin, mahalle sakinlerinin sorularını yanıtlayarak taleplerini dinledi.


En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı
En ‘özel’ bayramı onlar kutladı En ‘özel’ bayramı onlar kutladı
Osmangazi’de metruk binalar yıkılıyor Osmangazi’de metruk binalar yıkılıyor